Naslovna Zlatibor Konačište Kristal

Konačište Kristal

SHARE

Ukoliko vam je potreban autentičan smeštaj na Zlatiboru koji odiše domaćinskom atmosferom, tradicijom i kvalitetom, onda je konačište sa restoranom „Kristal“ pravi izbor za Vas. Godinama unazad njihova porodica dočekuje i ispraća zadovoljne goste, uvek se trudeći da im Zlatibor ostane u srcu i da mu se iznova i sa radošću vraćaju.

Nalaze se na najsunčanijoj padini Zlatibora, odakle vam se ovaj srpski planinski biser prostire kao na dlanu. Nekoliko minuta lagane šetnje deli vas od centra Zlatibora, pijace, ski lifta i autobuske stanice. Svi važni lokaliteti i objekti koje biste želeli da vidite na Zlatiboru su vam blizu, a ipak ste dovoljno daleko od buke i sezonske gužve, što vam garantuje miran san i kvalitetan odmor.

U okviru konačišta nalazi se restoran „Kristal“ sa moderno opremljenom kuhinjom iz koje se širi miris domaćih specijaliteta, koji vam može obezbediti potpunu i kvalitetnu ishranu tokom boravka na Zlatiboru. Nudi pansion i „a la carte“ uslugu kao i u letnjem periodu baštu koja je na raspolaganju gostima konačišta Kristal!

Dobitnici su brojnih nagrada, od kojih poseduju jednu od najznačajnijih „Zlatni Tanjir“. O kvalitetu ugostiteljskih usluga svedoči velika zlatna medalja Novosadskog sajma za visok kvalitet gastronomske ponude i vrhunski kvalitet apartmanskog smeštaja, priznanje vlasniku za doprinos razvoju turizma na Zlatiboru za 2017. godinu, potom šest velikih zlatnih medalja za najviši kvalitet ugostiteljskih usluga, kao i Šampionski pehar 51. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.
Kod njih možete iskoristiti vaučere od ministarstva republike Srbije.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari