Naslovna Banje Hotel Slatina

Hotel Slatina

SHARE

Hotel Slatina – mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite.

Hotel Slatina je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik Slatina znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor.

Koncept hotela Slatina je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije.

Hotel Slatina poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to:

  • 12 Superior dvokrevetnih soba
  • 6 Standardih dvokrevetna soba
  • 3 Lux sobe sa đakuzijem
  • 3 Apartmana

Hotel Slatina je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava zadovoljavanje različitih potreba gostiju.

Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu Slatina su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča. Taj nepatvoreni dah prirode isti je i u standardnim i u lux sobama i u apartmanima. Osetićete ga i u restoranu koji donosi bogatstvo ukusa hrane od prirodnih i organskih sastojaka.

U Kongresnoj sali se mogu organizovati sastanci, konferencije, prezentacije i ostale slične aktivnosti. Opremljena vrhunskom tehnologijom, klimatizovana, moderno dizajnirana, sa podrazumevajućom privatnošću, ambijent je za visoke kreativne domete u vašoj struci, koje, istina, možete započeti i u našem Aperitiv baru uz prvu jutarnju kafu dok se vaši mališani bezbrižno igraju, crtaju, glume ili pevaju uz pomoć stručanjaka u hotelskoj Igraonici. Jer, oni su hotel za porodične ljude.

Pronađite ih na društvenim mrežama:

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno na brojeve telefona:
+381 36 200 630
+381 60 52 00 633

Ili putem kontakt forme:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaKonačište Kristal