Naslovna Banje Kruna Apartmani

Kruna Apartmani

SHARE
Kruna Apartman

Apartman sa hidromasažnom kadom

Luksuzni apartman sa četiri zvezdice u centru Banje Koviljače u kompleksu Pejak Handel koji je ukrašen zelenilom, drvećem, cvećem, fontanom kao i velikim prostorom za šetnju. Nalazi se u  blizini velikog banjskog parka, 200 metara od Specijalne bolnice, Velnes centra Kovilje, pored marketa, nekoliko restorana i nudi veoma ugodan odmor.

Nalazi se u prizemlju, veoma je pristupačan i pogodan za sve goste.

Apartman ima 41kvadrat, odvojenu sobu za spavanje, trosed na razvlačenje u dnevnom boravku i veliki bračni krevet u spavaćoj sobi, odvojenu kuhinju i prostrano kupatilo sa hidromasažnom kadom u romantičnom ambijentu, koja poseduje vodene i vazdušne mlazeve kao i hromo-svetlosnu terapiju koja će vas opustiti.

Uređen u tradicionalnom duhu sa prirodnim materijalima i savremenom tehnikom, opremljen po svim standardima. Drvene grede u svim prostorijama, rustična vrata, velika ogledala, kamin, sto i stolice od masivnog drveta, kraljevski bračni krevet, svetlosni efekti, plahar, televizija sa 100 različitih kanala, društvene igre, besplatan  internet u svim prostorijama, bade mantili, papuče, sredstva za higijenu, peškiri, fen, daska za peglanje na rasklapanje, pegla, fen, sušilo za veš…

Kuhinja sa sudoperom, mašinom za suđe, frižiderom, rernom, ugradnom tač pločom, aspiratorom, fiokama za suđe i kompletnim posuđem i escajgom.
Divno mesto za rehabilitaciju, odmor, šetnju, biciklizam, planinarenje, kupanje i pecanje na reci Drini, obilazak manastira Tronoše, Tršića, Gučeva…
Komforan apartman za četiri osobe. Cena je 40e po noćenju.

Deluks apartman

Površine 37 kvadrata, ima odvojenu sobu za spavanje, trosed na razvlačenje u dnevnom boravku i veliki bračni krevet u spavaćoj sobi, kuhinju i predivno uređeno kupatilo.

Urađen savremenom tehnikom i opremljen po svim standardima. Komforan i funkcionalan prostor, velika ogledala u svim prostorijama, sto i stolice, kraljevski bračni krevet u sobi, svetlosni efekti, plahar, televizija sa 100 različitih kanala, društvene igre, besplatan  internet u svim prostorijama, bade mantili, papuče, sredstva za higijenu, peškiri, fen, daska za peglanje na rasklapanje, pegla, fen, sušilo za veš.

Kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ugradnom tač pločom, aspiratorom, fiokama za suđe i kompletnim posuđem i escajgom.

Terasa sa stolom i stolicama, ukrašena cvećem, sa svetlosnim efektima posebno izraženim noću, pogledom na planinu Gučevo i prirodne lepote Koviljače. Divno mesto za rehabilitaciju, odmor, šetnju, biciklizam, planinarenje, kupanje i pecanje na reci Drini, obilazak manastira Tronoše, Tršića, Gučeva…
Komforan apartman za 4 osobe. Cena je 25e po noćenju.

Kontakt:
Telefon: +381 64 8007821
Mail: krunaapartmanikoviljaca4@gmail.com

Ili putem kontakt forme:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaJerma