Naslovna Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Korisnici sajta (obidji.com) dužni su da pročitaju uslove korišćenja sajta i da se sa istim upoznaju.
Korišćenjem bilo kod dela sajta – obidji.com, automatski prihvatate sve uslove korišćenja sajta.
Obidji.com ni u kom slučaju ne može biti odgovoran prema bilo kome za bilo kakvu štetu , direktnu, posrednu, slučajnu, posebnu ili posledičnu, koja bi nastala ili proistekla korišćenjem ovog sajta.
Ni jedan deo obidji.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.
U skladu sa Zakonom o autorskom i srodnim pravima R. Srbije zabranjeno je bilo kakvo neovlašćeno kopiranje ili preuzimanje sadržaja ili delova sadržaja objavljenih na obidji.com. Pod sadržajem se podrazumavaju: baza podataka, oglasi, korisniški podaci i drugo.
Obidji.com ne posreduje u trgovini između korisnika usluga i oglašivača. Svaka trgovina korisnika usluga obidji.com i oglašivača je na sopstveni rizik i obidji.com neće i ne može snositi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu prilikom bilo kakvih transakcija između korisnika usluga i oglašivača.
Obidji.com ima pravo da postavi reklame na neke delove sajta. Korisnici na njih nisu u obavezi da kliknu niti da kupe proizvod koji se preko njih reklamira.
Iz razloga više sile ili tehničkih problema, obidji.com može biti privremeno ili trajno nedostupan. Korisnik usluga ni u kom slučaju ne mogu od obidji.com portala zahtevati bilo kakvu odštetu zbog nedostupnosti obidji.com.
Obidji.com zadržava pravo da promeni Uslove korišćenja, bez prethodnog obaveštenja.
Sve etno kuće za koje je data dozvola da se postave na našem sajtu, postavljene su i na sajt etnokuce.com.