Naslovna Golija Brvnara Orlovo gnezdo

Brvnara Orlovo gnezdo

SHARE
Brvnara Orlovo gnezdo

Brvnara Orlovo gnezdo ukopana je u stenu iznad sela (200m od centra) i dominira svojim položajem i atraktivnim izgledom. Napravljena je isključivo od prirodnih materijala, drvenih talpi i kamena i kao takva deo je ideje o borbi za ekologiju i zdrave stilove života. Sa nekoliko terasa pruža se pogled na Kopaonik, Crni vrh, Jankov kamen i nepregledna prostranstva crnogoričnih šuma i cvetnih livada.

Brvnara Orlovo gnezdo
Brvnara Orlovo gnezdo, pored atraktivnog izgleda, poseduje sve udobnosti i visok konfor koji su neophodni za udoban odmor: kuhinja opremljena pratećim uređajima (dupli ležaj i TV sa satelitskom i analognom antenom), Wi-FI, mini kuhinja koja opslužuje gornji parter dnevne sobe, dnevna soba sa kaminom i zastakljenom terasom (dupli ležaj, TV sa satelitskom i analognom antenom), šank u steni, toalet i tuš kabina. Prima do 10 ljudi. Postoji mogucnost ishrane kod njih.
Brvnara Orlovo gnezdo
U neposrednoj blizini su manastr Studenica i Gradac. Najvažniji događaji na Rudnom u toku godine su Tradicionalno badnje veče sa paljenjem badnjaka u crkvici Sv. Trojice, Hajka na lisice (mart), Hajka na vukove (mart), Dani jorgovana u manastiru Gradac (maj), kamp izviđača u Brevini (juli/avgust), tradicionalni sabor u Rudnom (juli), Cvetna polja Evrope (avgust), tradicionalni sabor na Radočelu (avgust), krompirijada (septembar) i sabor u manastiru Studenica (septembar). Ipak, najvažniji datum je onaj kada vi donesete odluku da dođete na Goliju i u sve to se lično uverite.
Brvnara Orlovo gnezdo
Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari