Naslovna Etno kuće Jerma

Jerma

SHARE

Smeštaj u selu Trnski Odorovci. Selo je od Dimitrovgrada, Pirota i Babušnice udaljeno 28km. Nalazi se na obroncima Greben planine u čijoj dolini protiče reka Jerma, a prošle godine proglaseno je parkom prirode prve kategorije.

Nude vam boravak u netaknutoj prirodi gde ćete uživati u svežem vazduhu, domaćoj hrani koju isključivo proizvode i čistoj hladnoj vodi iz planinskih izvora.

U reci Jermi, koja je izuzetno čista, možete pecati pastrmku i klena, a leti uživati u kupanju. Nedaleko od sela, nizvodno, reka protiče kroz prelep kanjon nazvan Odorovsko Ždrelo gde se nalazi i svetinja iz 14-og veka, Poganovski Manastir.

U blizini sela nalazi se i Zvonačka banja sa izuzetnom lekovitom vodom. Za ljubitelje biciklizma postoje biciklističke staze koje povezuju Trnske Odorovce sa okolnim selima. Za ljubitelje planinarenja Greben planina sa visinom od 1337m pravi je izazov.

Nude vam uživanje u prirodi kako leti tako i zimi, selo prikriveno snegom u podnožju planine prava je zimska idila netaknute prirode i idealno mesto za sve koji traže mir i tišinu daleko od grada.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno na brojeve telefona:
+381 66 360 041
+381 61 211 9296

Ili putem kontakt forme:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaHotel Slatina
Sledeća stranaKruna Apartmani