Naslovna Srebrno jezero Vila Atos

Vila Atos

SHARE
Vila Atos Srebno jezero

Atos – iscrtano olovkom prirode, mesto, predviđeno za rajski mir i blagostanje. Simbolički korzo Srebrnog jezera, prvorazredno mesto društvenog života. Vrt duševne čistine, u Karpatskom obodu Panonskog basena. Raskošna bašta i topla atmosfera.

Vila Atos Srebno jezero
Mesto na koje se vraćaju i oni koji su otišli daleko. Onaj osecaj da ste uvek dobrodošli i da će za Vas uvek biti stola. Romantika i isčekivanje, večernja samfeta i popodnevna svektovina. Onaj osećaj uvek isti, nepromenjen, da je život u stvari lep, da su ljudi divni i da dar u obliku života i lepote koju sa sobom nosi, nikada, ni u najteža vremena neće Vas napustiti.

Iz njihove kuhinje hrli talas i jednog dela jela spremljenih prema retkim i originalnim receptima, čija ce Vas raznolikost i bogatstvo Bačvanskih specijaliteta, sigurni smo, prijatno iznenaditi.
U znaku večnog prijateljstva, kapija njihovog, odnosno Vašeg doma, uvek će biti širom otvorena.
Vila Atos Srebno jezero
Vrhunski komfor i udobnost u 8 soba, upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine.
Sve sobe poseduju automatizovanu opremu poput LCD televizora sa svim plaćenim TV kanalima, klima uređaja, mini barova, sefa i besplatnog WiFi interneta u celom kompleksu.

Ukoliko planirate proslavu, venčanje ili korporativni događaj – restoran ATOS može biti Vaš savršen izbor. Uz diskretnu uslugu njihovog profesionalnog osoblja sa dugogodišnjim iskustvom – Vama preostaje samo da uživate. U ponudi imaju nekoliko raznovrsnih menija, koje mogu dodatno prilagoditi Vašem ukusu.
Vila Atos Srebno jezero
Kuhinja restorana ATOS se zasniva na svežini i vrhunskom kvalitetu namirnica, koje su birane sa najvećom pažnjom. U procesu obrade restoran koristi isključivo proverene biološke proizvode, odličnog kvaliteta i porekla. Sva jela su pripremana u trenutku porudžbine, bez upotrebe konzervansa, prerađivanih namirnica, hemikalija ili aditiva.
Vila Atos
Prepoznatljiva je posebna aroma njihovih jela sa roštilja. Meso se priprema u posebnim komorama u restoranu, koje se potom peče na ćumuru – stvarajući prepoznatljivi gastronomski ukus restorana ATOS. Hleb, projice i lepinje se svakodnevno peku u restoranskoj pekari, bez aditiva i konzervansa. Kolači su takođe domaće proizvodnje, bez hemijskih boja i dodataka. Poslastičarnica restorana koristi sezonsko voće, ili voće koje je zaleđeno u samom restoranu.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaApartmani Banja
Sledeća stranaSeoski turizam Melović