Naslovna Vlasinsko jezero Vila Jelena – Vlasinsko jezero

Vila Jelena – Vlasinsko jezero

SHARE
Vila Jelena - Vlasinsko jezero

Vila Jelena se nalazi u naselju Ljote na 200 metara od obale Vlasinskog jezera na blagom uzvišenju sa koga se pruža predivan pogled na Vlasinsko jezero. Vila raspolaže trokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima od kojih svaki ima sopstveno kupatilo i terasu sa koje se pruza pogled na jezero. Vila ima sopstveni parking i wi-fi.

Vila Jelena - Vlasinsko jezero
Vlasinsko jezero se nalazi na 1300 m nadmorske visine i idealno je mesto za beg od letnje gradske gužve i vrućine. Nedaleko od glavne plaže nalaze se prostori za kampovanje. U tom delu je toliko prijatno da nećete želeti da se pomerite sa tog mesta. Za razliku od glavne plaže ovde breze prave prijatnu hladovinu, mirno je, a vazduh je čaroban.
Vila Jelena - Vlasinsko jezero
Na Vlasini se leti spava kao na oblaku, nema vrućine a prijatni vetrić pirka čitave noći.

Vlasinsko jezero nalazi se u jugoistočnoj Srbiji, u blizini srpsko-bugarske granice. Leži na blago zatalasanoj staroj fluvijalnoj površi čija je nadmorska visina oko 1300 m. Idealno je mesto za kratak odmor ukoliko putujete od Beograda prema Grckoj ili dalje.
Vila Jelena - Vlasinsko jezero
U neposrednoj blizini jezera dižu se planinske strane starih gromadnih planina – Čemernika (1638 m), Vardenika (1875 m), Miljevskih planina (1737 m) i Gramade (1719 m). Ono je najveće veštačko jezero u Srbiji.
Prirodne lepote i retkosti ovog područja koje čine planine, klisure, vodopadi, izvori, reke, flora i fauna, kao i blagonakloni uticaj klime i tišina planinske prirode čine ovo mesto idealnim za boravak u različitim periodima godine.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari