Naslovna Golija Vila Avramović

Vila Avramović

SHARE
Vila Avramović Golija

Vila Avramović se nalazi na veoma specifičnom mestu odakle se pruža predivan pogled na zelene pejzaže okolnih planina (Mucanj, Javor, Golija). Na raspolaganju imaju 24 kreveta raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa kupatilima, centralnim grejenjem i TV-om u sobama. U sklopu pansiona se nalazi i restoran sa 24 mesta za sedenje, satelitskom kablovskom i internetom.

Vila Avramović Golija
Selo Kumanica se nalazi u podnožju Parka Prirode i Rezervata Biosfere – Golija, udaljeno 18 kilometara od Ivanjice na putu Ivanjica – Golija. Brdoviti predeli prekriveni šumama i livadama, potpuno zdrava i čista sredina na nadmorskoj visini od 920m su idealno mesto da provedete odmor van gradskih gužvi u miru i tišini. Svež planinski vazduh, bistra izvorska voda, domaća kuhinja i šetnja nepreglednim prostranstvima predstavlja idealan izbor za Vaš pravi odmor. Od asvaltnog puta do Vile Avramović vodi seoski makadamski put koji je dug 2,5 km.
Za sve ljubitelje stvarno netaknute prirode organizuju izlete i do 1500 metara nadmorske visine gde možete uživati u roštiljanju na proplancima borove i bukove šume. Sa ovih visina se pruža neverovatan pogled tako da imate utisak da vidite pola Srbije kao na dlanu.
Vila Avramović Golija
U sklopu njihove ponude postoji i markirana pešacka staza. Dužina staze je 14 km, visinska razlika 570 metara (polazak od pansiona 920m do jezera Nebeska Suza – 1490m), a vreme za koje se staza prepešaci uz dva kraća odmora (po 10 minuta) i odmor na samom jezeru (oko 1 h) je oko 7 h. Većim delom staza ide kroz šumu a izlasci na livade su i predivni vidikovci. Pored staze se nalaze dva izvora sa kvalitetnom pitkom vodom. Nema velikih uspona, tako da je staza pogodna za sve uzraste i starosne dobi.
Vila Avramović Golija
Njihova ponuda:
Bazen
Jahanje
Ski lift
Zip – Line
Domaća kuhinja
Obelezena planinarska staza
Domaći proizvodi

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari