Naslovna Šumadija i zapadna Srbija Zlatiborska jezera

Zlatiborska jezera

SHARE

Etno selo Zlatiborska jezera jedinstvenog izgleda, nalazi se na jednom od najlepših delova Zlatibora – u tihoj i prijatnoj uvali na putu ka Semegnjevu, oko 6 km od centra Zlatibora.

Zlatiborska jezera
Možete osetiti najbolje ukuse teletine ispod sača, a sve zaliti izvrsnom šljivovom rakijom koja je dobila veliku zlatnu medalju za kvalitet 2014. i 2015. godine. Restoran u sezoni radi i nedeljom. ZABAVA I REKREACIJA NA ZLATIBORU Pored bazena, kupališta, zabavnih igara i ostalog što nudi samo etno selo Zlatiborska Jezera, za goste je obezbeđen divan zabavno rekreativni sadržaj.
Zlatiborska jezera
IZLETI I EKSKURZIJE Raznovrsan rekreativni i zabavni sadržaj, posvećen uživanju, čistom vazduhu, produhovljenju… MOKRA GORA Obilazak šarganske osmice, obilazak Drvengrada na brdu Mećavnik, obilazak spomen doma proroka Tarabića u Kremnima. KAMENGRAD U VIŠEGRADU Kulturni centar i vrsta etno-sela, koji se nalazi na lokaciji Ušće na samom ušću reka Drina i Rzav u Višegradu. Izgrađen je od kamena i u njemu se nalazi pedesetak objekata. OBILAZAK MANASTIRA U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI Manastir Sretenje i manastir Preobraženje, u kome su se mnogi izlečili i duhovno progledali. MANASTIR DUBRAVA Manastir u pustinji i do njega doći prava je avantura, a u njemu vas čeka Starac svetogorac otac iguman Danilo sa ljubaznim sestrinstvom koje nikoga ne pušta iz manastira dok se ne okrepi i duhovno i telesno. SIROGOJNO, STOPIĆA PEĆINA, VODOPAD GOSTILjE VOŽNjA I IZLETI KVADOVIMA I DžIPOVIMA Više zabavnih trasa za off-road vožnju – na primer Zlatibor – Drvengrad preko Zlatiborskih jezera, Semegnjeva i sela Panjak. POSETA DOMAĆINSTVU U JABLANICI Za sve ljubitelje prirode, domaćinstva, domaćih životinja i ukusa domaće organske hrane idealan dnevni izlet je poseta domaćinstvu u selu Jablanici.

Za više informacija, kontaktirajte direktno:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaSunčana reka
Sledeća stranaOaza mira