Naslovna Zlatibor Vila Borova

Vila Borova

SHARE
vila-borova-dvoriste

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo eksluzivne apartmane Vile Borova smeštene u zelenilu, u srcu Zlatibora. Apartmani poseduju sve osobine i imidž luksuznog objekta. Atmosfera ekskluzivnosti i kvaliteta prožima ceo kompleks, izgled i sadržaj izazivaju pozitivne reakcije i kod najsofisticiranijih posetilaca. Nalaze se na savršenoj lokaciji za Vas u rezidencijalnom delu Zlatibora. Bilo da ste na odmoru, poslovnom putu ili samo u prolazu pružiće Vam savršen odmor.

vila-borova-dvoriste
Raduju se svakoj poseti, bilo da boravite jednu noć ili duže, a sami vole da kažu: “Naš glavni cilj je da premašimo sva vaša očekivanja.”

Da biste upoznali i uživali u prelepom Zlatiboru, potreban Vam je i dobar smeštaj.
probudite-vasa-cula-odmor-u-mirnom-rezidencijalnom-delu-zlatibora-vila-borova-zlatibor
Apartmane odlikuje izuzetan komfor, poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja su u sastavu svakog LUX apartmana i prostrano kupatilo sa tuš kabinom. U svojoj ponudi Vila Borova ima i STUDIO apartmane pogodne za smeštaj 3 osobe, organizovane prema autentičnim enterijerskim rešenjima koji apsolutno ne zaostaju ni u komforu ni enterijerski za ostalim apartmanima. Svaki apartman ima francuski ležaj, jedan pomoćni ležaj, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim delom, kupatilo sa tuš kabinom, WiFi, LCD TV, DVD, kablovska TV, sef, fen, za automobil je obezbeđen parking kao i korišćenje garaže.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari