Naslovna Fruška gora Lugarnica Mala Remeta

Lugarnica Mala Remeta

SHARE

Restoran Lugarnica Mala Remeta, je obejkat sa prenoćištem, smešten na južnim padinama Fruške gore, sa najviše sunčanih dana u godini. Sa ovog mesta pruža se pogled na ravničarski deo Srema, a tokom vedrih dana možede uživati i u pogledu na Cer, Gučevo, Avalu i Avalski toranj, pa i Majevicu u Republici Srpskoj.

Lugarnica Mala Remeta
Zbog povoljne ruže vetrova, Mala Remeta se smatra mestom pogodnim za ublažavanje tegoba sa štitnom žlezdom, kardiovaskularne i disajne tegobe. Osim toga, “Lugarnica” se nalazi u neposrednoj blizini Manastira Mala Remeta, a ceo ambijent odiše mirom koji leči i dušu i telo.
Lugarnica Mala Remeta
Osim standardnog menija, specijalitet kuce je divljač- špikovani srneći but, kobasice od divljači i paprikaš. Tu su, naravno i sva tradicionalna sremska jela sa rostilja i domaći proizvodi.
Lugarnica Mala Remeta
Kompleks Vam nudi miran porodičan odmor, posebno pogodan za decu. U sklopu kompleksa je mini ergela šetland poni konja, jedne od najbrojnijih i najomiljenijih dečijih rasa. Jezerce na imanju akumulira vodu iz četiri izvora. U komlaksu “Lugarnica” imate mogućnost jahanja konja i vožnje fijakerom po živopisnoj fruškogorskoj okolini.

Za više informacija, kontaktirajte direktno Lugarnicu Mala Remeta:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaBabina reka
Sledeća stranaTrbović