Naslovna Vile Konak Rašević

Konak Rašević

SHARE
Konak Rašević

Konak Rašević nudi svim svojim gostima smeštaj u moderno opremljenim sobama, prijatan ambijent i odličnu uslugu tokom boravka.

U okviru njihovog objekta nalazi se i svečana sala namenjena za sve tipove vaših proslava. Zadovoljstvo im je da budu deo Vaše svečanosti i stoga Vam pružaju izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom ponudom po veoma pristupačnim cenama.

Davnu 1941. godinu vezuju za njihove početke kada Živorad Rašević osniva poslastičarnicu i iste te godine i pekaru koje su u tom periodu kao i dugi niz godina nakon toga bile jedne od najposećenijih u gradu Valjevu. Nasleđeni preduzetnički duh naveo ih je 1999 godine da se oprobaju i u sferi ugostiteljstva i upravo te godine osnivaju Konak Rasević. Od tada pa do danas njihov moto je da pruže kvalitetnu uslugu i dobiju zadovoljnog gosta, jer je zadovoljan gost izuzetno vredna imovina ugostiteljskog preduzeća.
Konak Rašević
Ljubaznost, gostoprimstvo i profesionalni odnos prema radu najbolji su pokazatelji njihovog uspešnog poslovanja koje traje već nekoliko decenija unazad.
Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari