Naslovna Zlatibor Apartman Serdar

Apartman Serdar

SHARE
Apartman Serdar Zlatibor

Apartman Serdar se nalazi u Čajetini, na 3km udaljenosti od centra Zlatibora, na 200m udaljenosti od glavnog magistralnog puta. Apartman je dvosoban, površine 90m2 i namenjen je smeštaju najviše 6 osoba.

Isti se sastoji od: hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, ugaone garniture koja se po potrebi može rasklopiti, kuhinje, dve sobe sa po jednim velikim kaučom namenjenim spavanju dve osobe i kupatila sa tuš kabinom.
Apartman Serdar Zlatibor
Pored toga, gostima stoji na raspolaganju moderan plazma televizor, Wi-Fi internet konekcija, kao i prostrana, cvetno dekorisana terasa, gde mogu uživati u prvoj jutarnjoj kafi.
U centru ove varošice, na 150m udaljenosti od apartmana, se nalazi veliki, lepo uređeni park, prepun borovog i drugog drveća, fantastično dekorisanih zasada cveća, klupica i letnjikovaca, a zabavni sadržaji poput ljuljaški, klackalica i tobogana čine mesto idealnim za boravak i zabavu dece.
Apartman Serdar Zlatibor spavaća soba
U blizini, na samo 3km udaljenosti, nalazi se jedno od najlepših zlatiborskih kupališta, “Mušvete”, gde gosti mogu pronaći rashlađenje tokom vrelih dana.
U neposrednoj blizini se nalazi prodavnica i nekoliko ugostiteljskih objekata, gde gosti mogu probati omiljene zlatiborske specijalitete. Takođe, gosti mogu uživati u prijatnom ambijentu nekoliko odličnih kafića u centru varošice.
Ski centar „Tornik“ se nalazi na 10km udaljenosti od Apartmana, što omogućava gostima da uživaju u snežnim čarolijama naše planine.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Facebook komentari
SHARE
Predhodna stranaCortina Zlatibor
Sledeća stranaApartmani Rada